GLAD PÅSK!

Nu har vi alla snart lite ledighet, själv åker jag till SM1-land och träffar bland andra DL1, Rikard , som jobbar med SSAs årsmöte. Skyndar Ni Er, kanske Ni fortfarande kan hänga på. Jag tror att årsmötet blir en mycket bra radiohelg med intressanta föredrag, utfrågning av SSAs styrelse och årsmöte, trevligt medföljarprogram, utställare och flera häftiga SDR radio att provköra och jämföra i “ISA-buren”. Både Mobinet och Limared lånar ut sina fina SDR-radio.

Fårö är en mycket naturskön plats, även om Valborgshelgen blir lite kylig. På kvällarna myser vi i trevliga radioamatörers sällskap. Kanske just Du vinner något på lotteriet. Vi kommer också att bjudas på musikunderhållning. SK0 fortsätter att ha bra onsdagsföreläsningar. Håll utkik!24 av 25 tappra elever kämpar fortfarande på TSAs radiocertutbildning. Examen planeras till den 11/6 i Byängskolan,Täby.DL0s fieldaygrupp planerar för fullt inför den 2/9 på Gålö. Planeringsmöte 20/4 på Gålö.

Alla klubbar i DL0 välkomna att delta.Arbetsgruppen för DL0s SDR-radio, som skall placeras på SK0UX, är i full gång.Nästa klubbledarträff 4 maj kl 18:30 i SK0MTs lokaler i Byängskolan i Täby.30 radioamatörer i DL0 har anmält sitt intresse till en CW kurs. Häftigt!

Njut nu av några påskägg och sänd några trevliga QSO!SM0ZEU/Ann och SM0WAV/Sven-Erik

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share