Snart rumsbrist i Lysekil under årsmöteshelgen

SM6ZEM Hans-Christian Välkommen....
Välkommen till Lysekil och SSA:s årsmöte 2015 hälsar Hans-Christian SM6ZEM. Men just nu har arrangörerna stött på problem: Hotell Lysekil är fullbokat och övriga hotell fylls i rasande fart. Vi sliter för att hittar ännu fler alternativ.

Hotel Lysekil har meddelat att de är fullbokade under SSA:s årsmöteshelg och hänvisar till övriga hotell och övernattningsmöjligheter på orten. Årsmötesgeneralen Hans-Christian SM6ZEM låter hälsa:

– Jätteroligt att så många vill komma till SSA årsmöteshelgen i april. Jag blev glatt överraskad men samtidigt bekymrad över beskeden om att hotellrummen i Lysekil verkar ta slut flera månader i förväg. Kanske är det typiskt för oss radioamatörer att vara ute i god tid. SK6IF teamet gör nu allt vi kan, för att de som tänkt sig hit skall få möjlighet att övernatta.
Börja med att läsa och ta del av vår uppdaterade information på våra hemsidor om årsmötesaktiviteterna.

Länk till bokning av hotell och vandrarhem
Här en Google-länk till hotellbokning Lysekil. På samma site hittar du även bokning av vandrarhem i Lysekil med omnejd. Frågor om eventuella årsmötesrabatter kan Webbredaktionen tyvärr inte besvara. Kontrollera först alltid årsmöteslänken på ssa.se och SK6IF:s hemsida för vidare information.

Läs mer om SK6IF i Lysekil
2012 rapporterade vi att SK6IF i Lysekil hade fått medel från Thordénstiftelsen för att köpa radioutrustning. Länk för att ladda ned vår artikel från 2012-05-20.

Klicka på bilden för att ladda ned artikeln om Thordénstiftelsens gåva till Lysekils Radioamatörer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik SM7DZV

 

Author: SM7DZV