Årsmöteshelgen 2015

SSA15 i Lysekil, västkustens pärla.

sk6if

SSA15 i Lysekil

Välkomna till SSA:s årsmöteshelg 17-19 april 2015

Kontakt: sk6if@ssa.se, 073-572 73 04

 

SK6IF sänder ett stort, varmt tack!

”Det här har ni gjort väldigt bra!” Frasen upprepas gång efter gång, när muntra kollegor kommer fram till mig och skakar hand under årsmöteshelgen.
Så mycket översvallande beröm som vår lilla förening får ta emot för arrangemanget med SSA:s årsmöteshelg i Lysekil, hade jag inte kunnat drömma om att vi skulle få. Bar soliga, glada och nöjda miner från fredag till söndag, nästan ofattbart härligt.
Tack alla ni som gjorde oss och Lysekil den äran under dessa dagar. Tack kära, klubbkamrater i SK6IF och era XYL som ställt upp länge, tidigt och sent. Varmt tack till sponsorerna och er som kom och ställde ut och höll föredrag på mässdagen. Stort tack för inspiration och stöd från SSA och till sist tack för era insatser redaktörerna, Jonas HJZ och Erik DZV på QTC och ssa.se. Det utrymme som ni gav SK6IF till att lansera eventet och Lysekil blev avgörande för utgången.
All den värmande uppskattning vi fått, är väl så mycket värd som den goda ekonomiska förstärkning av klubbkassan som vi också kan räkna in till SK6IF.
Nu blir det till att ta tag i det som fått komma i skymundan en tid. Som att köra radio, bland annat! Vi hörs på banden och kanske, kanske ses vi här vid en ny årsmöteshelg några år framöver. Ja, vem vet, det mesta förarbetet är redan fixat!

73 de SM6ZEM Hans-Christian för SK6IF

 

 

 

Share