Ny redaktör för SSA-bulletinen

Christer SM1WXC

Alla som följer SSA-bulletinen känner till att vår mångårige bulletinredaktör Christer SM1WXC i och med sommaruppehållet nu avslutar sitt uppdrag. Christer har varit bulletinredaktör sedan förra årtusendet och han har producerat hundratals och åter hundratals bulletiner.

Bulletinerna sänds på kortvåg och över repeatrar längs hela vårt avlånga land, och listan av incheckare har alltid varit lång. Även här på SSA:s hemsida kan vi se att bulletinerna alltid hör till den mest populära läsningen, inte sällan med omkring tusen nedladdningar.

Men allting har en ände. Christer har förvarnat om att hans hälsa sviktar och att det börjat vara dags för styrelsen att leta efter en efterträdare. Och det är minsann inte lätt att hitta någon som kan fylla ut Christers skor.

Men i vår förening finns gott om talang och många som ändå skulle kunna axla jobbet som Christers efterträdare.

Valle SM6VYP

Fram träder nu Valle SM6VYP, som lovat att ta över efter Christer. Valle är såklart utmärkt för jobbet, han har tidigare under flera år varit distriktsledare för sjätte distriktet, han har ett stort kontaktnät och bra koll på vad som händer i Amatörradiosverige.

Christer har lovat att han även fortsättningsvis ska uppdatera evenemangskalendern här på hemsidan.

Styrelsen vill framföra ett varmt tack till Christer och önska honom lycka till! Och så vill vi hälsa Valle lika varmt välkommen!

Om ni missat att lyssna på bulletinen i direktsändning, kan ni ladda ner den här: senaste bulletinen
Tips till bulletinredaktionen kan som vanligt skickas hit: bullen@ssa.se

Author: SM5PHU