SDXF – specialprogram 26 december 2022

Specialprogram från SDXF den 26 december 2022

Mer om Special programmet=klicka på bilden

Måndagen den 26 december 2022 – Annandag Jul – är det åter dags för ett specialprogram från Sveriges DX-Förbund. Som vanligt blir det en blandning av intervjuer med svenska DX-are och andra inslag med anknytning till vår radiovärld. De lyssnare som hörde av sig efter vår förra sändning den 6 november uppmärksammas i ett brevlådeinslag.

Musik spelar som alltid en viktig roll i alla våra program. Det blir som vanligt en blandning av kända och mera okända musikstycken. Att det är jul kommer naturligtvis att påverka musikvalet. Programmet har ställts samman av Göran Lindemark.

Även denna gång kommer programmet att sändas över Channel 292 i Tyskland på kortvåg. Frekvensen är 9670 kHz. Programmet sänds kl. 11.00 med repris kl. 15.00 svensk vintertid.

Rapporter och kommentarer kan mejlas till qsl@sdxf.se. Det är sedan Gert Nilsson som besvarar lyssnarposten. Kom gärna med synpunkter på programinnehållet!

Vi hoppas på god mottagning och att programinnehållet skall vara av intresse. Det är ju numera mycket ovanligt med svenskspråkiga program på kortvåg.

Källa: Christer Brunström/SM6-8300

Författare: SM5YRA