Inbjudan till YOTA – 15 – 22 juli

 

Internationell förbrödring och nförsystrring under förra årets YOTA-läger i Estland.
Internationell förbrödring och försystrring under förra årets YOTA-läger i Estland.

 SSAs ungdomssektion erbjuder ungdomar från hela Sverige att delta i årets YOTA (Youngsters On The Air) som denna gång tar plats i Finland. YOTA är nu inne på sitt fjärde år och har återigen öppnat dörrarna för ungdomar runt om hela världen.


Det spelar ingen roll om du är nycertifierad eller van radioamatör, alla intresserade under 25 år är välkomna att skicka in ansökan att delta i lägret.

Syftet är att föra samman likasinnade ungdomar och ge dem möjligheten att tillsammans utvecklas och skapa nya kontakter, både nationellt och internationellt. Ta tillfället i akt och delta i detta unika evenemang som går av stapeln den 15 juli och slutar den 22 juli 2014.

Digert program
Under veckan i Finland kommer vi att genomföra experiment, åka på studiebesök, delta i workshops, få en inblick i de många nya kulturerna och flera andra aktiviteter – inte minst, köra radio! Teamet kommer att bestå av fem ungdomar som leds av Johan Mattsson (SA5BJM) och representerar Sverige.

Mer information – anmälan
För mer information/anmälan vänligen kontakta SSAs ungdomskoordinatorer Johan eller Mattias. Johan Mattsson mattsson_j@hotmail.com 070-305 06 33 Mattias Nurmi mattias.nurmi@hotmail.com 070-753 05 80
73 de SSA Ungdomssektionen

Författare: SM7DZV