Hasses SM0BYD QSL-rapport den 17 juni 2021.

Hasses SM0BYD QSL-rapport den 17 juni 2021.

Thérése håller sig ännu för säkerhets skull hemmavid och arbetar, de torsdagar vi är på plats.

Du, i SM0, som noterat att du har QSL att hämta, kan göra det enl. ö.k. med BYD, så löser vi  detta på ett smidigt sätt, så länge kansliet är stängt för besökare. Tag isåfall gärna med dina kort fvb.  Densamme kommer att tillskriva några av er, med alltifrån 250 gram till ca 1 kilo, för ev. postleverans
mot avgift, som tidigare, resp. avhämtning enl. ök..

OBS! Gäller samtliga från DC1 till DC7. V.v. meddela undertecknad, BYD, när du planerar en ev. semester och ifall bortrest. Med tanke på kommande sommarleverans av QSL. Det fyller, som synes, stadigt på. Samtidigt kan du även passa på att beställa C6 samt C5-kuvert för utskick. De inkluderar dock icke betalt porto.

På övertid packade BYD en kartong om 5 kg till SA2APO samt 9 kilo till SM4DQE, som Thérése ordnar hämtning och leverans av, de närmsta dagarna. Som vanligt emotses en kvittens vid uthämtad leverans. Tack på förhand!

Idag sorterade vi 12 kg från HRS/9A, RAC/Canada samt brev från SK0MT, SM0NEJ, JT1DN, TA2K samt SM6EAT.

Den 24/6 sorterar vi en kartong från DARC igen, denna på 14 kilogram, med eventuell bonuspost. Därefter väntar i dagsläget endast en nyanländ kartong om 11 kg, från URE, som är planerad att uppackas den 1/7.

Hyllstatus, den 17/6:

SM1 = 0,45 kg

SM3 = 1,0 kg

SM5 = 7,8 kg (ingen lugn och ro hos dig Carola, snart dags igen)

SM6 =>7 kg

SM7 = >5 kg kg samt JSM = Karlsborgare, c/o JSM, utland och arkivet, tutti c:a 33 kg,

Avslutar vi åter med, tack för idag, slut för idag, från SSA:s eminenta QSL-byrå, inkommande, med Esko AKP, Lennart AOG, Bengt CCT, samt och gm Hasse BYD, i det t.v. för besökare stängda kansliet, Sollentuna, som önskar dig 161!
OBS, tänk efter, före! Håll avstånd (DX) och håll ut!

 

Tack igen för bidraget Hasse!

 

Author: SM5YRA