Stefan SM3EDF Nilsson-Gistvik håller föredrag i Hudiksvall

Stefan SM3EDF håller föredrag under devisen: “Med den optiska fibern som bakgrund gör vi en tillbakablick över vad som hänt sedan 1984 när optofibernäten började byggas. Hur ser det ut idag och så spekulerar vi lite om framtiden när vi är helt uppkopplade.”

Om föredragshållaren
Stefan har 35 års erfarenhet som utbildare. Han har arbetat inom skolan (naturvetenskapliga ämnen) och sedan 1984 som utbildare inom Ericssonkoncernen, inledningsvis med datakommunikation. Han har verkat inom fiberoptik sedan 1987 och skapade i början av 90-talet Ericssons fiberoptiska utbildningskoncept. Konceptet har varit banbrytande i många länder som stöd i uppbyggnaden av nationella IT-infrastrukturer. Stefan har även fungerat som fiberoptisk rådgivare till IT-kommissionen och arbetat med att utforma riktlinjer för den finmaskiga fiberoptiska infrastruktur som benämns FTTX. Han är en mycket inspirerande visionär, ofta anlitad som föredragshållare.

Boka tiden: 21 februari
Boka tiden redan nu och passa på att komma på ett intressant föredrag, som vanligt finns kaffe och fika till självkostnadspris. Begränsat antal platser (20 st)!

Föredraget äger rum 21 februari kl 13.00 på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Anmäl dig redan nu.

73 de SK3GA
gm. SA3BPE – Henrik

Författare: SM7DZV