Ssa.se nyhetsredaktion söker skrivande medarbetare

ssalogo_43x92 (1)
SSA vill gärna förstärka och bredda sin webbredaktion. Vi vänder oss i första hand till medlemmar med journalistisk erfarenhet, men det är inget tvingande krav. Uppgiften förutsätter förmåga att på ett ledigt sätt uttrycka sig i tal och skrift.

Rapportera vad som händer Din uppgift blir att under webbredaktörens ledning bevaka och rapportera om  vad som händer på amatörradiofronten, inom till exempel ett avgränsat geografiskt eller tekniskt område.

Du tycker det är roligt att skriva – och du känner igen vad som är en nyhet Du tycker det är roligt att skriva och är social, positiv, ansvarsfull samt gillar att samarbeta i en ibland stressig miljö. Du är självgående, kreativ och nyfiken samt tycker om att ta initiativ. Du har gott omdöme samt förmåga att utifrån läsarnas intressen och behov sakligt bedöma och värdera olika händelser och tips.

Oavlönat förtroendeuppdrag Ssa.se är organ för Föreningen Sveriges Sändare Amatörer, SSA.  Arbetet på nyhetsredaktionen är ett oavlönat förtroendeuppdrag.

Mer information Mer information kan erhållas genom mejl via webbredaktionen eller per telefon 0706 – 26 80 73 (Tore SM0DZB, SSA:s ordförande) eller 0705- 52 45 53 (SM7DZV Erik, webbredaktör).
Välkommen med din intresseanmälan
//Erik SM7DZV e.u
.

Författare: SM7DZV