Påminnelsen om SSAs Årsmöteshelg – Borgholm.

Sista påminnelsen om SSAs Årsmöteshelg, 27-28 april 2024 i Borgholm på Öland.

Nu är det bara drygt en vecka kvar tills bokningen stänger för Bankett, Utflykt och ”loppisbord” i vår Utställning. Sista dag för bokning är satt till 2 april.

Vårt omfattande Föredragsprogram, med 13 olika ämnen inom områdena radiokommunikation och krisberedskap, är öppet för allmänheten – liksom vår radioutställning. Här krävs ingen föranmälan och det är gratis inträde.

Intresset för lördagskvällens Bankett har visat sig vara över förväntan, men det finns ännu många platser kvar i den stora restaurangen. Ta gärna med dig XYL denna gång, eftersom det anordnas dans.

En annan aktivitet som är tänkt för den ”icke fullt så radiointresserade”, är vår Utflykt med buss på Öland – där deltagarna kan besöka diverse sevärdheter på Öland, under lördagens föredragsprogram. Ytterligare ett skäl för XYL att följa med.

Nu är det även hög tid att försäkra dig om övernattning i Borgholm. Det finns rum i alla prisklasser – såsom hotell, B&B och stugor. Eller varför inte ta med husbilen! För att kunna åtnjuta våra rabatter, behöver du boka senast 7 april.

Mer info på vår årsmöteswebb, SK7RN.se/ssa2024, samt i marsnumret av QTC.

Så skynda dig att boka in dig själv och din ”respektive” på årets viktigaste händelse!

För Ölands Radioamatörer

SM5GXQ/Peter

Author: SM5YRA