Nya Hamshop är igång

SSA:s Hamshop har fått en uppfräschning, kanske inte så mycket utseendemässigt, men funktionsmässigt. När du handlar i shoppen så betalar du din order direkt i Klarna checkout. Här kan du välja att betala med Klarnas egna alternativ alternativt med kreditkort eller Swish. Den stora fördelen är att både vi och du slipper hantera betalningen separat. Vi spar även flera arbetsdagar på detta och du får dina varor snabbare.

En annan glädjande nyhet är att från och med nu erhåller samtliga av SSA:s medlemmar 10% rabatt i shopen. När du skapar dig ett konto i shopen med din anropssignal/lyssnarsignal som användarnamn, görs en medlemskontroll och då får du en rabattkod högst upp på sidan som du kan använda vid betalningen. Den tråkiga nyheten är att inflationen och högre fraktkostnader (och sedan Brexit även tull för böcker från RSGB) verkar åt andra hållet så att vi har varit tvungna att justera en del priser uppåt.

Ni som lagt beställningar i gamla hamshop och betalt dessa,  kommer att få era varor som vanligt. Har du lagt en beställning i den gamla shopen,  men ännu inte hunnit betala, så kommer din beställning att annuleras och du får ett mail om detta. Då kan du beställa varan igen i den ”nya” shopen.

Sortimentet i Hamshop kommer också det att uppdateras löpande.  Under de närmaste veckorna kommer vi att rea ut en del äldre litteratur. Vissa titlar prissänks med upp 50% – kolla under ”Rea”-symbolen och gör fynd! Har du förslag på litteratur eller annat som du tycker saknas i Hamshop, skicka oss gärna förslag/önskemål via formuläret ”Kontakta oss” längst ner till vänster på förstasida

Author: SM0HEV