Mer från rävjakts-VM i Tjeckien

Det har gått bra för svenska deltagarna i räkjakts-VM i Tjeckien! Från SM5FUG/Jan och SA5BYZ/Per fick jag en uppdatering av läget.

Prisutdelning i foxoring M70 med Peter Ljungström SM5KMU på bronsplats.

Måndagens svenska medaljer i VM i rävjakt i Tjeckien följdes upp med ännu fler och ädlare när det på torsdagen blev dags för 3,5 MHz klassisk distans. I torsdagens tävling i Classic 80m klass M50 var det tätt mellan Per Magnusson SA5BYZ som vann Guld och Håkan Melin individuellt Silver, medan Erik Agrell SM6-8406 tog en fin femteplats. De tog dessutom tillsammans Guld i lagtävlingen M50.

I klassen M70 vann de svenska Silver i lag.Laget bestod av Peter Ljungström SM5KMU,Bo Lenander SM5CJW och Gunnar Svensson SM0-6689 efter stabila lopp.

På fredagen hölls den avslutande tävlingen i foxoring och där gjorde Per och Håkan om bedriften att erövra de två översta pallplatserna i M50, medan Peter tog hem en bronsmedalj i M70.

Fullständiga resultat finns på https://ardf2023.cz/results/

Sammantaget är detta de största svenska framgångarna på VM i radiopejlorientering i mannaminne och möjligen någonsin.

Vi säger ett stort GRATTIS till hela svenska laget + alla medaljer!

Källa: SM5FUG/Jan + SA5BYZ/Per + bilder:Mattias Eriksson

Full bild storlek? Klicka på den!

Prisutdelning i M50, 3,5 MHz klassisk distans med Per Magnusson SA5BYZ högst upp och Håkan Melin på silverplats.
Lagprisutdelning i M50, 3,5 MHz klassisk distans med Erik Agrell SM6-8406, Per Magnusson SA5BYZ och Håkan Melin högst upp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagprisutdelning i M70, 3.5 MHz klassisk distans med Bo Lenander SM5CJW, Gunnar Svensson SM0-6689 och Peter Ljungström SM5KMU på silverplats.
Prisutdelning i foxoring M50 med Per Magnusson SA5BYZ som guldmedaljör och Håkan Melin på silverplats.

 

 

 

Author: SM5YRA