Carl-Erik SM3AZO 92, Karl-Erik SM5LYP 75 och Marco SA3BEI 50 år

Lördagen den 4 juli 2015 firar vi tre av våra medlemmar:

AZO_m foto

92 år fyller vår ordförande i SSA under åren 1961-1967, Carl Erik Tottie, SM3AZO, som bor c:a en mil söder om Enångers centrum, mitt emellan Hudiksvall och Söderhamn. Förra året skrev jag ganska utförligt om Carl Erik, så leta gärna upp den notisen med hjälp av sökrutan längst upp till höger på hemsidan (skriv SM3AZO). I år kan jag komplettera med ett foto och en mycket detaljerad och intressant levnadshistoria som Carl Erik skrivit själv och lagt ut på internet. Gå till www.kurs44.se/ego%20004.htm ! Tänk om alla våra medlemmar skrev en lika fin biografi som jag kunde hänvisa till…

75 år fyller Karl-Erik Lind, SM5LYP. Tillståndskontoret på Frekvensavdelningen på Televerkets Radioavdelning skrev den 7 januari 1981 ut T-certifikat #16650 till Karl-Erik, som då bodde i Malmköping. Numera hittar vi honom i Hälleforsnäs, som ligger mindre än två mil från Malmköping och c:a 25 km söder om Eskilstuna.

SA3BEI

Marco Hassoldt, SA3BEI, fyller 50 år. Den 21 januari 2009 skrev Therese på SSA:s kansli i Sollentuna ut certifikatet till Marco som redan hade ett holländskt cert med signalen PA2MEI. Han bor i Ängra som ligger en knapp mil sydost om centralorten Kårböle, som i sin tur ligger ganska mitt emellan Sveg och Ljusdal. Klicka på bilden så ser ni att det finns ett par antenner på Marcos tak.

Vi gratulerar med ett fyrfaldigt hurra för Carl Erik, Karl-Erik och Marco!

Författare: SM6JSM