Kom till TSA och ta dig till toppen!

Lär dig hur då når toppresultat, när du kör tester och jagar DX! Claes SM0MPV och Tore SM0DZB hälsar dig välkommen till en Contest och DX workshop under två intensiva dagar. Ett unikt tillfälle att lyssna på och utbyta tankar med flera av våra mest kända DX-pedtionsdeltagare och de mest meriterade contestarna.

Workshopen riktar sig till dig som har erfarenhet av att köra tester, jaga DX eller har kört radio från lite ovanligare platser. Vi håller till i TSA – SK0MT Täby Sändaramatörers klubblokal 27–28 april och räknar med att vara igång mellan 9-16 båda dagarna. Till hösten planeras det uppföljning med praktik under två dagar. Då blir det med DX och contest från Kvarnberget och TSA. Mer om vårens program kommer senare, följ upp här på TSA:s workshopsida.

Välkommen att boka in ditt deltagande direkt hos Claes eller om du har frågor på . TSA kan även ge tips om boende som passar dig. Din anmälan gäller för båda dagarna och deltagandet är kostnadsfritt, eventuellt tillkommer en liten avgift för registrering. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller, hälsar Claes!

Också på väg mot toppen. På jättehotellet Gothia Towers i Göteborg tar det tre månader för två personer att hålla de 10 500 fönstren rena. Fotograf: Stefan Edetoft.

Author: SM6ZEM