NOTA 2019

NOTA 2019 – Nordics On The Air – Ett event av ungdomar, för ungdomar!

2018 ligger nu bakom oss och en av höjdpunkterna var NOTA uppe på Hemsön, men väl inne på 2019 är det nu inte långt kvar till kommande NOTA 2019! Därför är det hög tid att öppna kalendern och boka in den 19-22 april då nästa NOTA tar plats i södra Finland! Denna version av NOTA kommer lika som förra vara ett subregionellt IARU läger.

Så här lyder senaste nyheterna från den Finska ungdomsgruppen:

Hey Youngster!

The legendary Nordic youngsters’ own camp, Nordics On The Air is arriving to Finland this spring! Save the Easter dates, 19.-22.4.2019 for this event arranged just for You to get to enjoy amateur radio with many other youngsters from all around the Nordics. It’s not often that you get to spend quality time with such an international and united group of people!
More information can be found at
sral.info/nota
ham-yota.com
The registration time starts in the end of January, stay tuned!

See you in April!
73, de Finnish youth team & NOTA-group

Så häng med ett gäng från Sverige över till Finland så ska vi ha det riktigt roligt tillsammans och köra mycket radio! Den enda avgiften för helgen är en symbolisk anmälningsavgift. Medlemskap i SSA är ett krav. Gemensam resa, mat och logi står SSA och IARU för!

NOTA är ett initiativ av de nordiska ungdomsgrupperna och är ett långhelgsläger som anordnas för alla ungdomar i 15-25 års ålder. Erfaren som oerfaren, “ung” som “gammal” ungdom och licensierad som olicensierad så finns det något för alla. Vi träffar nya vänner, kör radio, lär oss av varandra och har roligt!