Årsmötenas glada dagar inne på sluttampen

Så här i början på året är det årsmöten i de flesta av distriktets klubbar. Nu går vi mot slutet av mars och vi, DL och vice DL, har efter bäst förmåga deltagit i årsmöten på klubbarna. Några har vi besökt och i några fall har vi varit med på Jitsi. Har varit väldigt givande och uppskattat av oss två. Från den återkoppling vi fått har det även uppskattats av klubbarna.

  • Sollefteå 24/2. Besök på plats av oss båda.
  • Hudik 28/2. Jitsi besök av Tomas.
  • Gävle 2/3. Besök på plats av Johan. Tomas via Jitsi.
  • Sundsvall 8/3. Besök på plats av Tomas.
  • Östersund 24/3. Besök på plats av oss båda.

Vi hade som målsättning att om möjligt besöka alla klubbars årsmöten som vi hade information om. Alltså information om när det var dags och var.  Kan konstatera att vi lyckades till 100%

Vi vet att det finns fler klubbar än de ovanstående. Men vi får tyvärr inte alltid information från alla. Vi jobbar på att verkligen upprätta en dialog med de klubbar som är aktiva i distriktet. Så låt oss hoppas att vi kan lägga ytterligare några klubbar till besökslistan framöver.

Saknar du din klubbs årsmöte i listan ovanför? Tag kontakt med mig är du snäll. Kontaktuppgifter här nedan.

Vi vill båda framföra ett Stort Tack till klubbarna i distriktet för att ha gett oss en möjlighet att besöka dem och informera och svara på frågor om vad vi och föreningen SSA hittar på.

73 och Hälsningar

Tomas, SA3UTS, DL3

Johan, SA3BYC, vice DL3

johan@contester.se   0709-404092

 

Författare: SA3BYC