Välkomna till solens och vindarnas ö!

 

Nu är det klart. Efter att styrelsen för Ölands Radioamatörer SK7RN utforskat hela Öland efter en lämplig plats för SSA:s årsmöte 27-28 april nästa år, har vi till slut landat i centralorten Borgholm. Staden uppfyller alla kriterier beträffande lokalitet, boende och festlokal.

Borgholms kommun har välvilligt ställt hela Slottsskolan till förfogande. Vi disponerar förutom aulan även de klassrum som vi kan behöva för mindre möten och där finns gott om plats för utställare i direkt anslutning till möteslokalerna.

Boende kommer inte att saknas. Ett stort antal B&B, pensionat och stugor finns på gångavstånd från skolan liksom ställplatser för de som kommer med husbilar/vagnar. De flesta erbjuder våra gäster goda rabatter, se vår hemsida.

Banketten kommer att äga rum i en av Borgholms trevligaste och rymligaste restauranger, Restaurang Veranda alldeles nere vid hamnen.

Nu är vi i full gång med att sätta ihop ett intressant program för lördagen med föreläsningar inom vitt skilda områden av vår verksamhet.

Du som vill ställa ut under årsmötesdagarna är välkommen att höra av dig. Vi välkomnar också föreningar som önskar anordna mindre möten under lördagen. Vi har visserligen ett antal klassrum till förfogande, men var gärna ute i god tid för att boka plats för utställning eller egna möten.

På vår hemsida www.sk7rn.se/ssa2024 hittar du fortlöpande information om årsmötet liksom i kommande nummer av QTC. Har du frågor är du välkommen att maila oss på .

Väl mött på Öland – Solens och Vindarnas ö. Styrelsen för SK7RN Ölands Radioamatörer

Föranmälda utställare per den sista augusti

Flera utställare har redan anmält sig att vara med på årsmötet i Borgholm. Här är de som säkrat sin plats i slutet av augusti. Hör av dig snarast möjligt om du vill vara säker på att få en plats på nästa årsmöte.

Vi har glädjen att redan nu kunna presentera några av våra utställare inför årsmötet 2024.

Här är de som säkrat sin plats i slutet av augusti. Hör av dig snarast möjligt om du också vill vara säker på att få en plats på nästa årsmöte.

  • –  Limmared radio & data AB, Limmared
  • –  Electrokit Sweden, Malmö
  • –  BA 4Sweden/Antennerna, Mönsterås
  • –  Pileup Communications, Stockholm
  • –  Lokala företag från Öland
  • –  SSA
  • –  FRO
  • –  och fler finns det ännu plats för….

Author: SM7KOJ