PRESSMEDDELANDE om SSA,s årsmöteshelg 2020…

PRESSMEDDELANDE

Jemtlands Radioamatörer aktiverar årsmötessignalen SE20SSA fram till årsmöteshelgen 24-26 April.

Medlemmar i klubben kommer från och med lördag den 11 januari att aktivera vår årsmötessignal SE20SSA Vi kommer att vara aktiva så mycket vi kan och har operatörer till. Framförallt så kommer vi att vara aktiva på helgerna – men man vet aldrig var och när vi dyker upp.

Vi är aktiva på 80m och om konditionerna medger kan vi även prova 40m. På lördagar försöker vi vara aktiva från klockan 10.00 och söndagar direkt efter SK3SSA och SSA bulletinen som slutar ungefär 10.30.

Frekvens på 80m är 3750 och om vi kör 40m är frekvensen 7105, +/- QRM.

Vi kommer att skicka ett årsmötes QSL kort till alla som checkar in. För de som är medlemmar i SSA och kommer till årsmötet och har haft minst en loggad kontakt med SE20SSA så lottar vi ut något trevligt i baren på fredag och lördag kväll.

Välkommen till Östersund och årsmötet och till dess så hörs vi förhoppningsvis!

Glöm inte heller att du kan hitta all aktuell info om årsmötet på vår hemsida sk3jr.se  Längst till höger hittar du länken för årsmötes informationen.

Har du ytterligare frågor, funderingar eller allmänt undrar över något kring årsmötet? Då kan du ställa dina frågor till arrangörs-teamet via mail på adressen ssa2020@contester.se

SK3JR och arrangörs-teamet genom

Johan, SA3BYC

Informationsansvarig

Author: SM7HZK-DL7