Hörby radioförening: VeteranLjuddagen 2014

Välkommen till Hörby Radioförening och VeteranLjuddagen 2014

Hörby Radioförening inbjuder till en dag på temat nostalgiska ljud lördagen den 20 september 2014 klockan 10.00-14.00 i föreningens utställningslokaler vid Östra Sallerups Kulturhus.
(Endast några våglängder från fd Hörby Radiostation! GPS; Stad: Hörby, Gata: Östra Sallerup).  Ingen anmälan behövs men det är bra om du hör av dig så vi får en uppfattning av hur stort intresset är. Alla som hör av sig kommer att få en uppdatering med e-mail i början av september.

Program:
10.00 Visning av Hörby Radioförenings nya utställning med bland annat material från den nu nerlagda Radiostationen i Hörby. ”Teknisk guidning” av personal från Radiostationen.
11.00 Gemytlig samvaro med möjlighet att köpa fika i Kulturhuset. Korvgrillning.
12.00-14.00 Bytesstund. Ni som har ljudprylar, t.ex. radio, grammofon, bandspelare, telefoni, amatörradio och närbesläktat som ni vill bli av med är välkomna att byta och sälja. Vi ordnar detta direkt från bilens backlucka. Har du mycket prylar går det givetvis bra att ställa upp ett medhavt bord. Radioklubben kommer att sälja några dubbletter ur sina samlingar.
Möjlighet finns att under dagen besöka föreningens förråd. 1179 kommer att vara aktiv!
Hörby Radioförening är en ideell och opolitisk förening vars huvudsyfte är att bevara och sprida kunskap om skånsk rundradiohistoria. Välkomna att besöka vår utställning om radions historia samt apparatsamlingen. Under Bildgalleri kan ni se bilder från utbyggnaden av utställningslokalen.

Kontakta Bengt Almqvist om du har frågor.

 

 

Author: SM7DZV