Vad händer i distriktet framöver – med en nygammal vice DL3 på banan?

Hej alla SSA medlemmar och radioklubbar i SM3!

Det är jättekul att ha fått förtroendet av DL3, SA3UTS, Tomas, att få kliva in i DL gänget igen. Ser verkligen fram emot att få träffa alla på klubbarna i distriktet och förhoppningsvis även på radion framöver.

Vi har skapat en enkel arbetsfördelning oss emellan och jag tänkte bara nämna några exempel så ni är med på tåget.

  • Självklart så överlappar vi i allt som gäller Jitsi besök på klubbar och kan vi samåka på klubbmöten när vi börjar träffas fysiskt så gör vi det. Annars får möjligheten för någon av oss att delta på plats bero på arbetssituation och veckodag.
  • Är det årsmöte har vi ambitionen att åtminstone Tomas, DL3, deltar på plats. Går det inte så kan vice DL ersätta. Gäller naturligtvis när vi kan träffas på ett normalt sätt. Annars så deltar någon av oss alltid på distans.
  • Som vice DL kan ni se mig lite som distriktets kanslist och DL’s sekreterare. Det innebär att jag kommer uppdatera distriktssidan på ssa.se och kalendern efter bästa förmåga. För att inte missa någon kommer jag även lägga in en del i vårt slutna SSA Forum för medlemmar.Men det här innebär samtidigt att jag blir beroende av alla Er i klubbarna och enskilda i distriktet för att få information och/eller nyheter. Jag tar mig friheten, tills någon i någon klubb, förbjuder mig, att också ”låna” information från hemsidor och FB grupper och lägga ut.

    Det här gäller självklart även för nyheter och information som kan passa i SSA Bullen. Skriv eller ring om det är något ni vill få hjälp med att få in i Bullen. Kanske är du osäker på om det platsar? Hör av dig så pratar vi ihop oss och jag hjälper gärna till med formulering och kontakten med Bulle Redaktören  Valle.

Vi börjar så här, förhoppningsvis får ni nu en liten känsla för hur vi kommer fungera ihop.  Jag finns kvar nere i SM6 en månad till, hemma i Åre den 1 mars. Men självklart så gäller det jag skrev ovan direkt från nu. Jag kan vara lite lite svårare att få svar på telefon under dagtid just nu. Till den 28 februari har jag ju ett  jobb att sköta på dagarna.

Skriv till:  sa3byc@contester.se   eller ring på telefon: 0709-40 40 92

73 de Johan, SA3BYC, nygammal vice DL3

 

Författare: SA3BYC