DL3’s tankar inför sommaren

Hej Alla ute i Distrikt 3!

Tiden går fort och sommaren närmar sig. Jag har träffat många av er på klubbarnas årsmöten under februari, mars och april. Som vanligt har det varit jätteskoj att få vara med på era möten. Gävle, Delsbo, Huddik, Sundsvall, Skellefteå och Östersund, Stort Tack! Har träffat ännu fler på vårt vårmöte i Östersund den 13’e april. Snabb huvudräkning säger att jag personligen träffat 140-150 radiokamrater ute i klubbarna under vintern-våren. Otroligt värdefullt för mig som distriktsledare att ha fått träffa så många.

Nu närmar sig som sagt sommaren och det blir lite uppehåll i klubbarnas aktiviteter. Gläder mig åt att så många klubbar ändå har field-days, en del sommar möten och inte stänger igen helt. Jag har bokat in ett par besök i samband med att man avslutar den formella vårterminen. Ser fram emot att komma ut och besöka Bland annat; Sundsvall, Gävle, Östersund och förhoppningsvis någon klubb till.

Några har frågat om SSA’s årsmöte nu till helgen, om jag ska dit? Svaret är tyvärr nej. Har 105 mil enkel resa och det kräver oavsett resesätt en 4-5 dagar hemifrån och en rejäl sudd pengar i hotell och milersättning för föreningen. Så i år stannar jag hemma. Är helt övertygad om att vi kommer få massor av information om vad som händer ändå. Jag får ju protokoll från SL/DL mötet som hålls på fredagen. Har kontakt med några av mina DL kollegor som sedan får fylla i lite av det som inte kommer i protokollet.

Som vanligt behöver jag allas hjälp med information om vad som händer ute i distriktet. Jag letar på hemsidor och Facebook. Men vill gärna att ni ringer eller mailar mig. Sök på min signal i Call-Booken så får ni mailadress och telefonnummer.

Var rädda om Er, ha en fin tid och jag ser fram emot att träffa Er framöver!

Johan, SA3BYC

DL3

Ps. även jag ska ha lite ledigt och tillbringa lite tid nere i SM6 och SM7 i sommar. Men jag har koll på mail och telefonen är inte långt borta. Så bara hör av er om det är något jag kan göra för Er.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: SA3BYC