Årsmöte på Eksjö Radioklubb Lördagen den 23 Mars 2019 med lite bilder…..

Årsmötet på Eksjö Radioklubb var som vanligt välbesökt och väldigt trevligt att det alltid kommer så många XYL på klubbens möten och tillställningar.

Det bjöds på fika med kaffe goda smörgåsar och lite senare kaffe och kakor. Som vanligt såldes det mycket lotter och ett välfyllt bord med sponsrade priser var ett dragplåster.

Efter mötet redovisade jag SM7HZK/DL7 lite vad som händer inom SSA med bl.a. instegs certifikatet som vi inom SSA kämpar för och lite annat smått och gott som händer och kommer att hända inom distrikt 7.

Lite info presenterades om nästa distriktsmöte som kommer att hållas i Algutsrum på Öland den 15 Juni i år med bl.a. föredrag – auktion – bakluckeloppis m.m. som för tillfället planeras ihop med SK7RN som står som Värd för detta distriktsmöte.

Det hölls även en presentation och visning av DMR och olika typer av DMR handapparater som var mycket intressant och det presenterades bilder från uppbyggnaden av DMR repeatern på Björka och kurser och hjälp med att lära sig mer om detta, bjöds till alla som vill prova på detta nya intressanta mode – DMR.

En mycket bra presentation av SM7GEP/Håkan Andersson om detta nya sätt att köra amatörradio över hela Världen – och det verkar blomma upp i detta område vilket gläder mig att man vågar och vill prova på lite nya saker inom Amatörradio.

Länk till klubbens hemsida: http://www.hoglandsringen.se/

Nedan lite bilder från dagens årsmöte:

Author: SM7HZK-DL7