Vi ses på Sveriges största radioloppis i Eskilstuna

Tänk att det idag den 18 april är ”World amateur radio day”! Hoppas att Ni alla har firat det med många trevliga QSOn.
På lördag den 21 april slår dörrarna upp klockan 10:00 prick!! till Sveriges superloppis. Där kan vi förutom att fynda 😉 radiodprylar lyssna på bra föredrag. 16:00 samlas vi för SSAs årsmöte. Glöm ej att betala Din medlemsavgift inför årsmötet, så kan Du påverka SSA och SSA kan påverka PTS, IURG osv Om Ni vill hitta mig, SM0ZEU/DL0, bland 340 meter bord så kommer jag oftast att finnas vid bordet märkt SM0OTX. Bredvid mig kommer ni återfinna SK0UX. Dessa glada amatörer har nu börjat sätta upp DL0s SDR radio i skogen. Kabeldragning mm kvarstår, men killarna finns på plats för frågor. Själv har jag anmält mig till att vara med på provförrättarträffen med Jonas PHU. Har Ni synpunkter från DL0 så kan jag ta med dem till mötet. Som grädde på moset blir det middag för de som har lyxat till sig ordentligt. Vilket intensiv dag det blir med många glada möten.
Inte nog med detta veckan därpå, 24 april drar elektronikmässan i Kista igång. Dörrarna slår upp 9:00 och mässan pågår till torsdag den 26 april kl 16:00. Det är många SMnollor som arbetar med detta under ledning av SM0TAE/Robban och SM0JZT/Tillman. Hans-Christian är givetvis bakgrunds chefen. Själv kommer jag att besöka montern den 24 på eftermiddagen. Montern blir bättre om många duktiga radioamatörer kommer förbi och stödjer vårt gäng som sitter i montern.
SSA har tagit fram nytt promotions material, som jag bland annat kommer att ha hand om i distrikt 0 och troligtvis förvara hos SM0MT, TSA.
Behöver Er klubb ha eller låna material hör av Er till mig. Snygg bild på första sidan 😉
Den 15 maj har jag och Sven-Erik klubbledarträff upp på SK0QO. Boka detta datum redan nu!
Nu kör vi–73 de SM0ZEU/Ann

Author: SM0ZEU