SK5SM – Antenndag

Boka redan nu!

Efter förra årens succé är det återigen dags för en Antenndag på fritidsområdet Bondebacka i Motala strax öster om Sveriges Rundradiomuseum där det finns stora ytor och höga träd.

Vi vill att du tar med dig det du vill testa och kanske visa andra. Alla typer och modeller av sändare och antenner för både stationärt och mobilt bruk är välkomna. Det finns ett stort intresse för mätinstrument, materialval, riggar och egna konstruktioner. Konstiga och udda radiorelaterade prylar uppskattas extra mycket. Vill du avyttra något är det fritt fram för bakluckeloppis.

Motala Scoutkår ordnar med försäljning av korv och fika. Alla radiointresserade är välkomna till en trevlig antenndag. Se kommande annonser i QTC, DX-Radio och på www.sk5sm.se

Sprid den här informationen till andra klubbmedlemmar och intresserade. Redan nu vet vi att några spektakulära antenner kommer att visas. Kom du också för att inspireras och träffas andra.

Adress för din GPS: Bondebacka alt. Bondebackagatan 1, Motala. Kartlänkar och aktuell information kommer att finns på  www.sk5sm.se  Motala Scoutkår ordnar med försäljning av korv och fika.

Annons kommer i QTC nr 5 och på DX-Radio.

Alla radiointresserade är välkomna till en trevlig och givande antenndag.

SK5SM-Motala Sändareamatörer, SK5AS-Linköpings Radioamatörer, SK5BN-Norrköpings Radioklubb och SK5LF-Radioklubben Östra i samverkan.

Author: SM5YRA