Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Distrikt 3 möte i Östersund

april 13 @ 09:00 - 15:30

Kallelse till D3 Vårmöte 13’e april, 2024 i  Östersund hos SK3JR

 SSA medlemmar och andra intresserade kallas härmed till distriktets vårmöte i Östersund lördag 13 april 9:00 – 15:30. Vår värd är Jemtlands Radioamatörer – SK3JR.

Plats för mötet är Teknikland och restaurang Kronan. Vi öppnar dörren 9:00 för kaffe och en macka, själva mötet börjar 10:00. Distriktet bjuder på fika och en enklare lunch med kallskuret och måltidsdryck. Kaffe bjuds på eftermiddagen och mötet avslutas senast 15:30.

Enligt SSA:s instruktion skall valberedning och distriktsledare INTE väljas 2024. Mandattiden för valberedning och distriktsledare är 2 år och i distrikt med ojämn siffra väljs dessa under år med ojämnt årtal. Så vi i Distrikt 3 har dessa val nästa år, 2025.

Ingen föranmälan är nödvändig och vi kommer även att sända mötet på Jitsi https://meet.jit.si/Distrikt3kanalen

På agendan står ett föredrag om artificiell intelligens med SM3LDP, Markku och Erik, SM3EXM, som även är författare till den nya on-line tidningen AI Kuriren som finns att hämta på SK3BG.se hemsida.  Ett ämne väldigt mycket i tiden.

Dessutom berättar Jörgen, SM3FJF, om den väldigt populära och intressanta årliga aktiviteten SF3HF. Ett weekendläger med övernattning i det högintressanta bergsfortet Havstoudd på Hemsön.

Fullständig agenda med tider och dagordning finns i dokumentarkivet på Distrikt 3 sidan. Gå in under rubriken ”Dokument” och sedan mappen ”Protokoll & Möten” välj ”2024” så hittar du kallelse och program/agenda.

För distrikt 3

Johan, SA3BYC, DL3

Ps. osäker på adressen? Sök på Teknikland Östersund. När man svänger in från riksvägen på området ligger restaurang Kronan längst upp till höger precis framför landningsbanan. En liten bit ner på Tekniklands hemsida  https://teknikland.se/besok-oss/   hittar ni en mer fyllig vägbeskrivning.

Detaljer

Datum:
april 13
Tid:
09:00 - 15:30