VM i Fotboll med specialsignaler…

Mellan den 1 Juni och 15 Juli 2018 har vi alla möjlighet att använda specialsignalen 7S18FWC i distrikt 7. Mer info om detta kommer senare och även i QTC.

Anledningen till denna signal är VM i fotboll i Ryssland som Sverige spelar i. Just nu är det 76 länder som anmält sig att köra med specialsignaler och många olika Diplom finns att hämta hem via en hemsida på nätet som kommer igång snart och heter: fwc18.halogs.net .

Loggarna kommer att laddas upp på LoTw coh för första gången ska SSA prova DARC,s service med QSL utskrift och distribution av korten direkt från Tyskland. Därför är filerna (ADIF eller Cabrillo) viktiga.

Ni som vill köra med denna signal på något band eller mode bokar upp 1 eller flera dagar Ni vill använda Er av denna signal och anmälan skall göras till DL7 Bo Hasselquist på bo.hasselquist@telia.com eller via 0766-550077 så tilldelar jag Er dagar som är lediga och endast en åt gången får köra med signalen de dagar som bokas. Alla band och moden är tillåtna.

Jag kommer att skriva in alla som anmäler sig på ett körschema så att signalen bara används av en radioamatör åt gången per dag.

Välkomna att anmäla Er.

 

DL7 (SM7HZK) Bo
Share