Välkommen till radiohelg på norra Öland — Vid Långe Erik och i Böda …

Årets internationella fyrhelg äger rum den 18 och 19 augusti. Som vanligt håller vi till hos Kristina Österberg, Fyrvaktarns dotter på Långe Erik, Ölands Norra Udde.

Preliminärt program:
Samling med mat och samvaro:
Böda Hotell fredag 17 augusti klockan 18.00 De som så vill samlas, som traditionen bjuder, på Böda Hotell för en matbit och en stunds trivsam samvaro på fredagskvällen, den 17 augusti.

Radiotrafik Internationella Fyrhelgen 2018:
Lördag 18 augusti klockan 10.00 och hela dagen Söndag 19 augusti klockan 10.00 till 17.00 Lördagen och söndagen ägnar vi åt radiotrafik från Långe Erik. Passningslistor för radiooperatörerna sätter vi samman och fastställer på fredagskvällen. Det handlar naturligtvis om vilka som har möjligheter och hur mycken tid som var och en har till förfogande.
Söndagens auktion beräknas vara slut senast klockan 14, med gott om tid för dagsbesökare att hinna delta i aktiviteter vid Långe Erik.
Auktion Radioprylar:
Bödasågens Allhandel 19 augusti klockan 11.00 till 14.00. Sedan vår förra auktion har Ölands Radioamatörer fått ta emot en del radioprylar som vi kan auktionera bort den 19 augusti. Den 18 augusti genomförs Ironmantävlingen i Kalmar, och då är bron avstängd. Det lärde vi oss förra gången när vi hade auktion, och priserna blev därefter. Väldigt många saker såldes till rena vrakpriser. Det var naturligtvis bra för köparna men mindre bra för klubben som behöver pengar. Det är därför vi räknar med att hålla årets auktion så att den inte kolliderar med Ironman. Eftersom det är långt för många fastlänningar att ta sig till Böda, startar auktionen klockan 11. Den beräknas vara slut klockan 14.00

Välkomna alla! Ölands Radioamatörer

Styrelsen genom Erik SM7DZV Ordförande

DL7 (SM7HZK) Bo
Share