Santa Lucia, Santa Lucia, då i vårt mörka radiohus….

December med alla stjärnor och adventsljusstakar…så härligt värmande i mörkret. Men på radiofronten är det fester här och var. Först ut är SK0TM med operatörsmöte den 4/12 kl 13:30 på tekniska museet. Gäster till mötet behöver ej betala inträde hälsar SM0UGV/Bengt. Minst 36 personer är redan anmälda. Nya operatörer sökes. Nya Fritzel-antennen är på plats hälsar SM0UGV. Vi önskar också gänget som skriver sin radioamatörtest hos SK0QO samma dag lycka till. SM0W/Teemu är provförrättare och SM0WAV/ Sven-Erik är bisittare. Grattis till SM0TAE/Robban som fyller år 😉 den dagen. I födelsedagspresent önskar han sig förslag på revisorer till SSAs styrelse.
Den 6 december är det Lusse-fika uppe på Tekniska högskolan hos SK0BU mellan 18:00 och 20:00. Den 9/12 har SK0QO Julfest i jordbro mellan 18:30 och 21:00 på “restaurant Delvita”. Anmälan senast den 7/12. SK0MT/Täby Sändaramatörer har Luciafest i Byängskolan kl 19:00. SM0BF/Calle fixar glögg och vi andra fixar korv med bröd samt Lucia-fika. Har vi tur blir det lite musikunderhållning…
Lite radiorelaterat snack också!
Nu har jag och SM0OTX/Gunnar en “SRTCR 304” på SM1/Tofta som vi fjärrstyr via remote rig från Resarö. Skoj att lyssna på kortvåg utan QRM!
Slutligen kan jag meddela att jag nyligen träffat SM1CQA/DL1 och XYL. Planeringen för årsmötet är i full gång vill jag lova. Det är kul om vi blir ett stort gäng från DL0. Skynda Er att boka, framför allt båtbiljetterna hos destination Gotland kommer att ta slut denna helg. Rabattkod finns på SSAs hemsida. Jätte bra rabatt!
73 de SM0ZEU

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share