Radio Nord, QOs radioloppis, Ladies Night

Kära vänner hoppas att alla Ni som har jobbat med scouterna i helgen tycker att årets JOTA–JOTI blev lyckad.
Nästa helg,27/10, för de som inte ägnar sig åt contest är det Radio Nord sändningar från Vaxholms kastell med stöd av Tore Andersson från SK0UX. De kommer att köra både kortvåg och på FM bandet. Kortvågs frekvenser 5995kHz och/eller 6035 kHz. Sändningarna körs på 500W. FM frekvensen år 91,8 MHZ, men då endast med 60W. Om man vill vara med på hela teaterevenemanget på själva Waxholms kastell kan man boka biljetter på www.vaxholmsfastning.se Denna helg går SK0QOs sedvanliga loppmarknad i Handen av stapeln också, se deras hemsida, QTC eller läs SSAs bulletin för mer info.
Den 8 november kallar jag och Sven-Erik alla klubbledare i distriktet till klubbledarträff i SK0QOs lokaler denna gång. Träffarna cirkulerar mellan de olika klubbarna i distriktet. Se till att Er klubb är representerad på mötet. Vi skall börja planera för ett gemensamt evenemang i distriktet under 2019. Tänk till och kom till mötet med många idéer.
Den 15 november händer något alldeles extra i distrikt 0, kanske i SSAs historia nämligen Ladies elektric night. Kvällen går av stapeln i Byängskolan i Täby, SK0MTs lokaler, Täby sändaramatörers lokal. Det är en kväll för bara XYL och YL och tanken är att vi skall få utlopp för vår kvinnliga kreativitet med de magiska elektronerna. Kvällens kunniga radioamatörer, Tilman SM0JZT och Magnus SA0MAD, leder detta spännande event tillsammans med mig. Det blir ej jätte trevlig kväll, en lättare måltid serveras, så se till att skicka Era X(Y)L från klubbarna. Anmälan skickas till mig,SM0ZEU, ann.lundell@telia.com 🙂
Den 18 november planeras för en certifieringstest i SK0MGs lokaler i Västerhaninge. För Er som ej gått kursen där går det bra att anmäla sig för skrivning till mig, SM0ZEU.
Några bilder blir det ej idag, för jag har ganska mycket att göra.
Jag åker till Los Angeles på tisdag den 23/10 för att träffa våra (Collins)vänner där 🙂
På återhörande 73 de SM0ZEU/Ann SM0WAV hälsar 😉

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share