O helga natt, ja nu är det jul….

Jag började den 23 med att sända några julhälsningar till SM3 och SM4 på en radio som nästan är årsbarn med mig, en fin trotjänare, en Collins 75 A4 och en KWS-1. Det var lite QSB, men ändå goda förbindelser. Sedan blev det dags för en tur till Vaxholm för lite sista minuten shopping, allt från en sillstjärt till väldoftande hyacinter. Dagen ägnades åt julskinkan, sillinläggning och köttbullar. Nu har jag slagit in det sista paketet med vackra glänsande band. Min tanke går till alla XYL, som har fått önskelistor på konstiga radiotillbehör, som man kan beställa på nätet eller så. Sitter nu i shacket och skriver dessa rader, medan det är ganska tyst både på 80 och 40 meter, medan man på 160 meter kan höra någon dansk och ryss.
Jag önskar Er alla tillsammans med min vice DL0, SM0WAV en riktig trevlig jul med nära och kära både hemma och eller på banden.
SM0ZEU/Ann

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share