Julbord hos Västerås Radioklubb = SK5AA

Julbord hos Västerås Radioklubb = SK5AA

På klubbmötet i torsdags bestämdes att årets julbord i klubbens regi blir 13 december kl 19 och lokalen är hos Aros Catering på Kranbyggargatan 3 ute på Hälla. Detta är alltså vår ordinarie mötesdag (2:a torsdagen i månaden).

Deltagaravgiften vid årets julbord är 150 kr/pers för medlemmar och likaså för medlems “respektive”. För “icke” medlemmar är avgiften 200 kr/pers. I avgiften ingår normal bordsdryck. Om Du vill ha något annat att dricka betalar Du detta själv (men det är osäkert vad som finns att välja på). Naturligtvis får man INTE medföra egen dryck. Det ser ut att finnas gott om P-platser i anslutning till lokalen.

Anmälan ska göras senast 5 december och Du anmäler dig genom att betala in avgiften till Plusgiro 381501-6. Betala i god tid så att betalningen verkligen är framme på utsatt datum. Glöm inte att ange namn eller anropssignal så vi vet vem du är.

När Du ändå skickar in deltagaravgiften är det en god idé att också betala 2019 års medlemsavgift som är oförändrad, dvs 200 kr/pers.

Ett stort tack till Jörn, SM5IFO som hittat detta alternativ och även skött om bokningen.
/Donald, SM5ACQ

SM5YRA Stephan
Share