Gott Nytt radioår önskas alla nollor.

Ja nu är det de sista timmarna på vårt 2016. Klockan är just nu 16:00. En del nyårshälsningar öster ut har väl redan börjat sändas.
Från mitt QTH Resarö/Vaxholm kunde vi inte höra SAQs julhälsning med vår CR91. Vi hörde troligen en testsignal från SAQ, då vi körde remote mot vårt QTH i SM1-land, där en CR 304 RX är inkopplad. Just jag kan inte avläsa CW heller för den delen, så jag fick bara lyssna efter melodin. I DL0 har vi en ovanligt varm nyårsafton i år. Det blir spännande och se vad som händer med norrskenet och våra radiokonditioner 2017.
Jag och Sven-Erik ser fram emot ett aktivt amatörradio år med nya medlemmar som förhoppningsvis kommer att sänka medelålder. Jag personligen arbetar och hoppas på att fler XYL blir aktiva amatörer 🙂
Gott Nytt År önskar
SM0ZEU/Ann

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share