FYLLERI samtal på 2 meter….

Har i veckan fått flera samtal från uppretade radioamatörer som reagerar starkt över att det finns radioamatörer som kör radio i Skåne över 2 meters repitrarna i onyktert skick. Detta är inte acceptabelt.

Vill att alla som hör dessa samtal ser till att ta kontakt med de amatörer som håller på med detta och be dem omgående upphöra med detta. DETTA SOM SKER ÄR INTE AMATÖRRADIO. 

För mig personligen är detta så långt från den verklighet som denna fina hobby en gång i tiden var menad för. Vi måste alla se till att detta omedelbart upphör.

Sen har jag även fått klagomål från en radioamatör att varje gång han annonserar på DX Radio och vill sälja eller köpa prylar så finns det vissa som trakasserar personen i fråga och skriver en massa skit till honom om hans annonser. DETTA ÄR SANDLÅDENIVÅ.

Kom igen nu och visa att Ni gör skäl för att kallas Radioamatör. Upphör med dessa dumheter omgående. Detta kan väl inte vara för mycket begärt.

Till sist…Ni som äger dessa repitrar som fyllerisnacket pågår på borde väl ta i detta och prata med berörda radioamatörer och se till att de slutar uppföra sig på detta sätt

//73 – Bo Hasselquist/DL7

DL7 (SM7HZK) Bo
Share