DL0 hälsar från SM1-land!

Kära vänner nu är semestern igång med eller utan bra väder!
QO-klubben hälsar alla välkomna oavsett vilken klubb Ni tillhör till två programtillfällen de arrangerar, dels söndagen den 19 juli och dels söndagen den 2 augusti, då är det öppet hus för HELA FAMILJEN på Gålö med grillning, bad och radiokörning. Personligen tror jag att amatörradion blir mer aktiv och föryngrad, om man gör aktiviteter för hela familjen ibland. Bra initiativ! Dessutom anordnas en fyrhelg på fyrskeppet Finngrund vid Vasavarvet på Djurgården i Stockholm den 15–16 augusti. Ta med familjen som kan sysselsätta sig med Wasa museet, Juni backen, Skansen eller Gröna Lund om de inte är inbitna radioamatörer. Närmare info på SK0QO.se/deras hemsida.
Själv vill jag föranmäla att jag kommer inom kort sammankalla till en klubbledarträff för DL0. Den kommer att gå av stapeln torsdagen den 27 augusti kl 18.30, troligen på Byängskolan i Täby ( annars hos mig på Resarö) Jag ordnar lite att äta. Jag hoppas verkligen att alla DL0 klubbar kan vara representerade med en eller två personer.
Jag kommer att göra en knäplastik den 23 September i år, så jag kommer att bli tvungen att utse en vice DL0. Återkommer om det. SK0QO har redan inbjudit mig att hälsa på dem, vilket jag kommer att göra den 16/9. Jag tycker att det är kul om Ni andra klubbar hör av Er till mig om intressanta klubbprogram eller bara för en träff, kanske senare i höst, när jag kan gå med kryckor.
Ibland finns jag på kortvåg, 3,765+\- QRM 22.00 under sommaren.
Med hopp om en fortsatt solig sommar!
Ann

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share