INSTÄLLT Distriktsmötet i SSA D0 den 22 mars

Med anledning av Coronavirusets utbredning har vi beslutat att ställa in distriktsmötet som skulle ha ägt rum söndagen den 22:a mars 2020. Mötet kommer att avhållas vid ett senare datum när omständigheterna så tillåter. Vi beklagar det inträffade men hoppas på förståelse för åtgärden.
Ann och Sven-Erik
SM0ZEU & SM0WAV

 

 

Välkomna till distriktsmötet i Dl0 22 mars kl 13:00

Nu drar våraktiviteterna snart igång. Söndagen den  23 mars kl 13:00 är det distriktsmöte i vårt distrikt, vilket Ni förhoppningsvis redan har noterat. Det går av stapeln uppe hos SK0BU, Tekniska högskolan, Drottning Kristinas väg 15-19

Det blir fyra spännande föredrag som täcker skilda områden inom amatörradio, allt från fasbrus, radiohistoria, en radioexpedition till en spännande reseberättelse.

Självklart blir det också val av distriktsledare och valberedning, rapporter från SSA mm Vi bjuder på kaffe och kaka. Valberedningens ordförande är Robert/SM0TAE Hoppas att så många som möjligt kan komma. Det blir kul att träffas!

De flesta klubbar har sina årsmöten på gång nu. Delta och påverka Din klubb.

Missa inte SSAs årsmöte som i år sker i Östersund 24-26 april. Info finns som vanligt i QTC, SSAs hemsida med länk. Kul om vi blir ett gäng från DL0. XYL/YL är också välkomna så klart!!

SK0QO har dragit igång sin certifieringskurs och det blir test den 26/4. Om Du vill skriva en tenta för amatörradiocert och ej gått på kursen, så kan Du ändå hänga på. Kontakta Ulf /SA0MEI. Sk0MT, TSA, kommer att anordna sin certifieringstest i juni.

Elektronikmässan, SEE-mässan, går av stapeln den 5-7 maj. Vi behöver deltagare till vår monter. Givetvis också idéer. Anmäl Dig om Du är intresserad till Robert / SM0TAE. Det blir kul med en gemensam aktivitet för vårt distrikt

Jag kan reda nu berätta att SK0TM, radioklubben på tekniska museet, fyller 60 år i år. De kommer dom och vi fira. Boka redan nu helgen 26—26 september för då hjälper hela distrikt 0 till med en stor aktivitet!

Terese på SSAs kansli har nu också skickat ut info till alla ungdomar i SSA från ungdomssektionen om vilka de är och om radioaktiviteter för ungdomar. Glöm ej att be Terese om material ifall Ni får nya ungdomar i klubben.

Vi ser fram emot att träffa Er på olika aktiviteter

Ann/SM0ZEU/Dl0 och Sven-Erik/SM0WAV/vice Dl0

 

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share