Dayton,Dayton,Nästa!

Kära radiovänner nu har jag den stora lyckan att åka till Dayton i eftermiddag. Jag och SM0OTX beslutade om resan för 1,5 år sedan, när vi träffade Collinsgänget i Washington sist.Jag kommer att rapportera 🙂
Vi var ett gäng från DL0, som var nere på SSAs årsmöte på Fårö i år. Det var ett mycket lyckat möte både för amatörer och medföljare/XYL. En separat artikel om medföljarprogrammet kommer i QTC. Tänk att självaste försvarsministern var där privat! Sammanfattningsvis ett stort möte arrangerat av ett litet distrikt! Tack Gotland/DL1.
TSAs lärare för certifieringskursen våren 2017 blev bjudna på smörgåstårta i går av kursdeltagarna, drygt 20 elever! Vilken fest! Nu håller vi tummarna för att alla klarar sig på examen den 11/6. Önskar någon annan skriva vid detta tillfälle kontakta mig, Ann, sm0zeu@ssa.se . Den 3-4 juni händer det grejer på isbrytaren St Erik på Djurgården. SK0QO och SK0ZA håller i detta evenemang. Kolla in respektive hemsida och kalendariet.
Jag vill också påminna om att den 15 juni är det skarpt planeringsmöte hos QO på Gålö för alla DL0 klubbar, som deltar på Fieldday den 2 september 2017 på Gålö. Välkomna! Gemensamt kommer vi att göra en toppen trevlig Fielday !
När jag är bort på andra sidan Atlanten håller vice DL0, Sven-Erik, SM0WAV i rodret.
Bye, Bye de SM0ZEU

DL0 (SM0ZEU) Ann
Share