Årsmötet på Eksjö Radioklubb klart för denna gången…

Så har det varit Årsmöte på Eksjö Radioklubb. Många medlemmar närvarande och glädjande att så många damer fanns med. Ordföranden SM7AJZ lämnade sin post efter ett antal år som ordförande och ny blev SM7JCR Roger.

Efter sedvanliga mötesförhandlingar blev det en bildresa genom Albert Engströms liv och leverne som blev mycket uppskattat. Sen blev det lotteridragning och 600 lotter hade sålts och mängder med vinster delades ut till glada vinnare. Bl.a. delades ut 2 handapparater till lyckliga vinnare. Kaffe/läsk/öl och smörgåsar/kakor bjöds det på under kvällen.

Nedan lite bilder som togs av DL7/SM7HZK som var närvarande med XYL/Anki/SM7HXR och våra båda flickor. Bo/Dl7  rapporterade lite från SSA om vad som händer och har hänt senaste tiden bl.a med instegscertifikatet och nya delegationsbeslutet.

Dl7 tog också upp frågan om “medvetna störningar” på radion som förekommer ibland och uppmanade alla att vi skall ha ordning och reda på banden och inte anklaga varandra vem det är som man tror stör och nämna namn på olika personer som man tror är inne och stör ut trafiken och ha vårdat radiospråk och vara vänner i denna fina hobby. Alla var överrens om att det skall köras trevlig radio…vara vänner…och inte sprida en massa anklagelser eller “spy galla” om varandra eller nämna namn på personer som MAN TROR är inne och stör. Till denna fina hobby tillhör vänskap/kamratskap…ordning och reda och ett vårdat radiospråk.

Fler bilder och text kommer snart på hemsidan: http://hoglandsringen.se/index.html

Länk till fler bilder från SM5SUH: https://onedrive.live.com/?authkey=%21AMQ02S_OByhtWtM&id=E90FE1FE9C33C886%217403&cid=E90FE1FE9C33C886

Vill tacka för en MYCKET trevlig kväll uppe i Eksjö.

DL7 (SM7HZK) Bo
Share